29 Aralık 2010 Çarşamba

Fikrimiz Değişmedi

Orta yol bulundu

17 Gençlik Taraftarlar derneği ile Ç.Dardanelspor futbol takımı buluştu.

Sezonun beşinci haftasından buyana 17 Gençlik Taraftarlar derneğiyle Çanakkale Dardanelspor futbol takımı arasındaki gerginlik taraftarlar ile futbolcuların buluşması ile sona erdi. Çanakkale Dardanelspor tesislerinde gerçekleşen toplantıya tüm futbolcular ve teknik heyet katılırken 17 Gençlik taraftarlar derneği yönetim kurulu ve temsilciler katıldı.

Toplantı boyunca futbolcular ve taraftarlar dertlerini sorunlarını anlatırlarken takım adına konuşan takım kaptanı Samet Albayrak şunları söyledi. “Yıllardır bu kentte ve futbol takımında bulunuyoruz.Sevinci ve üzüntüyü sizlerle beraber yaşadık.Ama hiç bu kadar sahipsiz kalmadık. En kötü günümüzde hep yanımızda olan 17 Gençlik bu sezon bizi yalnız bıraktı resmen öksüz gibi kaldık.Kendi sahamızda deplasman takımı gibi oynadık. Bugün bir araya gelerek taraftarlarımızın küskünlüğünü gidermek istedik. Biz futbolcular olarak eğer hatalı davranışlar içinde bulunduysak özür diliyoruz taraftarlarımızdan destek istiyoruz bazı internet sayfalarından şahsımıza yönelik inanılmaz küfürler geliyor bizde bunları hak etmiyoruz.Sizlerin çok seviyoruz kümede kalmak için desteğinize ihtiyacımız var her şey sizinle güzel” dedi.

17 Gençlik taraftarlar derneği yönetim kurulu ise futbolculara hitaben yaptığı konuşmada tribünlere ne olursa olsun hareket yapılmaması gerekildiğini takımın durumu sizleri üzdüğü kadar bizleride çok üzüyor. Belki tribünleri terk etmemiz doğru değildi ama sizlerin daha fazla zarar görmesini istemediğimiz için bu yolu seçtik. İkinci yarıdan itibaren tribünlerdeki yerimizi alacağız. Ç.Dardanelspor teknik direktörü Yavuz İncedal ise yaptığı açıklamada özlenen ortamın sağlanmasından dolayı çok mutlu olduğunu 17 Gençlik taraftarlar derneğinin kent ve kulüp için çok önemli olduğunu vurguladı.



Kaynak: http://www.canakkalespor.com/

Bağımsız ve sadece Çanakkale'yi destekleyen taraftarlar olarak; son bir buçuk yıldır ne bu şehre, ne bu klübe, ne de bu taraftara layık olamayan, sporculuk ahlakına haiz olamamış, patronları tarafından patronları gibi yetiştirilmiş, topa ayağını sürmeden alacağı parayı hesaplayan bu futbolcular ile alakalı; FİKRİMİZ DEĞİŞMEDİ!

Ne futbolculuğunuz ne de kişiliğiniz tribünde 1 taraftarı bile haketmiyor.